Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 14:09 - Боже, Божееее, какви неща ставали в Министерски съвет!?!
Автор: georgimarinov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1302 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уволненият министър Трайчо Трайков, който вдигна нервите на премиера Бойко Борисов, е бил шамаросан от вече бившата си съпрута в сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Любов Георгиева , тогава все още Трайкова, влетява като фурия в сградата. Първо минава през кабинета, в който е любовница на мъжа й, Милена Маркова. Без да каже и дума, й шибва няколко плесници. След това се отправя към кабинета на прелюбодееца. Там той също получава порция шамари.

Подчинените му, станали свидетели на бурните сцени, искали да потънат в земята от неудобство. Коментират помежду си обаче, че и двамата с любовницата му си го заслужавали.

Какво е преляло чашата на търпението на Любов Трайкова, не е ясно, но това бил последният им ден като семейство.

Любов показва лют нрав дори на сватбата си с Трайчо през 2009 г. Малкото репортери, които отразяват събитието, не успяват да честитят на младоженците, защото на техния поздрав булката рязко отговаря с “Не ви е срам!”.

„След като яхна министерското кресло, при Трайчо с пълна сила заработи синдромът на преуспелия българин – щом напредне малко в живота, първо да сменя колата, после къщата, а накрая и жената”, казват мъдри чиновници в министерството.

Връзката му с шест години по-младата от него експертка Милена излезе наяве през юли миналата година след драматичен инцидент на тиймбилдинг. Дамата пострада при екстремен рафтинг на река Струма в района на Кресненското дефиле. Маркова първоначално се спуска по буйните води на Струма, след което за "бойно кръщение" скача от скала. При падането в реката се размества рамото й.

Министър Трайчо пък се хвърля самоотвержено да я спасява. Без да чака нито миг, той скача в ледените речни води и за нула време извлича подчинената си на брега. Когато обаче започва да й прави задължителното в такива случаи дишане уста в уста, присъстващите на сърцераздирателната сцена внезапно установяват, че влага прекалено много страст

в действията си.

Той я качва на ръце в служебния си джип и я откарва лично в най-близката болница, като чинно стои до нея по време на манипулациите. В крайна сметка Милена се разминава с изкълчване на ръката. Но и с пълен достъп до министъра. А и едно познато поверие гласи, че ако човек спаси живота на друг, става отговорен за него до смъртта му.

След скандала в кабинета на министъра Трайчо започва да се появява сам и на най-официални събития. Дори на Виенския бал в Австрия министърът, закичен с бяла роза, седи сам, без дама в ложата на шефа на Търговската камара на Австрия.

“Не ми е приятно да говоря за това, което той е правил. В интернет има достатъчно за неговия бурен живот”, намеква с половин уста бившата вече г-жа Трайкова пред журналисти преди месец.

Трайчо и Любов се познават от деца - учат заедно до седми клас в столичното 143-о училище. Преди 5 години се засичат в един самолет до Виена и това за Трайчо било “любов от втори поглед”. Бракът им обаче не просъществува дори две години. За Трайков това е първа венчавка, а Любов има зад гърба си още една, от която е и 12-годишният й син Боби.

Според слуховете в министерството Милена, макар и да не е с толкова ефектна външност, е далеч по-бърза и оправна от Любов. Пък и вече е

имала емоционална връзка с министър от тройната коалиция. Според непотвърдена информация става дума за Петър Димитров, който обаче нямал никакво намерение да се развежда с жена си и набързо отсвирил напористата мома.

В момента Милена Маркова е началник отдел "Координация" в министерството. На дневен ред е...новият министър Делян Добрев, подхилват се колегите й./Блиц
Какво ли ще ни разкажат още архивите след падането от власт на плейбойте и плеймейките от ГЕРБ? Макар че ако си въобразяват че те са измислили сексуалните забежки на работното място, направо са се обър"кали! Да си спомнят за онези палавници от НДСВ - Хари Потър - Василев министър на икономиката (що ли пак там) и финансовият "гений" Миленчо Велчев - те пък при "победно" прахосване на народни пари се яздеха като магарета и напиваха като камили (има много заснет материал на тази мтема). Но защо да се дивим, само в България може да се сложи за министър човек под 40-години и с килийно образование, а най добре въобще неграмотен!





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimarinov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1218837
Постинги: 505
Коментари: 859
Гласове: 845
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол